AVAIMET KÄTEEN


Jos etsit uutta, laadukasta Fachwerk-ristikkotaloa, suosittelemme rakentamaan sen tekniikan hyvin tuntevien saksalaisten asiantuntijoiden valvonnan alaisena. Me tarjoamme ristikkotalojen rakentamista johtavilta saksalaisilta valmistajilta avaimet käteen -periaatteella. Kansamme yhteistyötä tekevä saksalainen tehdas on erikoistunut premium-luokan ristikkotaloihin. Jokainen talo on yksilöllisesti suunniteltu vastaten vastaamaan toiveitasi. Kun olemme vastaanottaneet kaikki toiveesi, teemme sinulle tarjouksen kiinteällä hinnalla.
 
Fachwerk-talon suunnitteluvaihe kestää noin 2 viikkoa, rakennusluvan vastaanottaminen 1,5-2 kuukautta, valmistus tehtaalla suunnitelmien allekirjoittamisen jälkeen 2 kuukautta ja rakentamisvaihe avaimet käteen -periaatteella n. 5-6 kuukautta. Maksu talosta suoritetaan jaksoittaisen aikataulun mukaisesti. Töillä on 10 vuoden takuu. 
 
Ensimmäinen askel uutta kotia kohti alkaa projektipaketin valinnasta, jonka jälkeen määritellään talon kokonaispinta-ala.
 
Valmiissa projektissa tulee ottaa huomioon sen varsinainen rakennuspaikka, jotta voidaan ottaa huomioon tontin asettamat vaatimukset. Jos asiakas tilaa yksilöidyn projektin, otetaan siinä heti huomioon jokaisen perheenjäsenen tarpeet ja mieltymykset, julkisivua ja tonttia koskevat yksityiskohdat, maaperän koostumus, ja niin edelleen. 
 
Yksityiskohtainen suunnitelma Fachwerk-ristikkotalon rakentamista varten (tärkeimmillä kustannuksilla):
 
1. Projektisuunnitelma
Projektisuunnitelman hinta alkaen 10 000 euroa.
  
2. Perustukset:
Hinta - riippuen talon pinta-alasta, keskimäärin 200 euroa / m2. 
 
3. Lattiavalu:
Hinta - riippuen talon pinta-alasta, keskimäärin 100 euroa / m2.
 
4. Fachwerk-talopaketti.
Hinta riippuen talon pinta-alasta, keskimäärin 900 euroa / m2.
 
5. Talon pystytys.
Hinta riippuen talon pinta-alasta, keskimäärin 200 euroa / m2.
 
6. Sisätilojen viimeistely; materiaalit ja -työt:
seinien laatat / laminaatti / maalaus. Takka (enintään hintaluokka: 4000 euroa), hormi (hintaluokka: 1000 euroa). Laattojen ja laminaatin hintaluokka enintään 35 euroa / m2. 
Hinta - riippuen talon pinta-alasta, keskimäärin 300 euroa / m2.
 
7. Ulkoasupaketti - ulkomaalaus, Katepal-katto (väri valinnan mukaan), katon pellitykset, tikkaat, lumiesteet, vesikourut ja -putket.
Hinta - riippuen talon pinta-alasta, keskimäärin 100 euroa / m2.
 
8. Keittiö- ja kodinkonepaketti: Elektrolux / Rosenlew / Miele, keittiön valinta katalogista (liesi, liesituuletin, jääkaappi pakastelokerolla, astianpesukone).
Hinta - 6000-12000 euroa.
 
9. Sähköasennustyöt: suunnitelmien mukaiset sähkötyöt ja kytkennät, TV-antenni. EI sisällä sähköyhtiön kanssa tehtäviä sopimusmaksuja ja rakennustöiden aikana kertyviä sähkökuluja.
Hinta - riippuen talon pinta-alasta, keskimäärin 150 euroa / m2.
 
10. LVI: sähköinen lattialämmitys, vesi- ja viemärijohdot, säiliöön, pyykinpesukone, LVI- kalusteet (Nordic). 
Hinta - riippuen talon pinta-alasta, keskimäärin 170 euroa / m2.
 
11. Työt rakennusalueella: tontin raivaus, ajotien- ja parkkipaikan perustaminen, perustusten pohjatyöt. Kallion räjäytystyöt eivät sisälly hintaan.
Hinta 10000-20000 euroa riippuen työn ja materiaalien määrästä.
 
13. Porakaivo ja jätevesijärjestelmä: porakaivo 100-130 metriä + laitteet + Uponor-jätevesisäiliö. Harmaa vesien imeytys
Hinta 18000 euroa. Hinta ei käytännössä ole riippuvainen talon pinta-alasta.
 
Talon rakentaminen avaimen käteen -periaatteella kestää 6-8 kuukautta alkaen sopimuksen allekirjoittamispäivästä. Rakentaminen maksetaan vaiheittain.
   
Suunnitelmissa pyritään ottamaan huomioon tontin muodot ja ympäröivä luonto. Rakennukset suunnitellaan ympäristöönsä sopivaksi ja pyrkimyksenä, asiakkaan toiveet huomioiden, säilyttää jo olemassa oleva kasvillisuus mahdollisimman koskemattomana.