uudet talot avaimet käteen

 

Luonnonläheisyys. Nykyaikaiset talot luodaan niin, etteivät ne näyttäisi ulkopuolisilta esineiltä ympäröivässä luonnossa. Niiden tulee sulautua harmonisesti maisemaan. Näin talosta tulee luonnollinen jatke ympäristöä.

 

Lasin valtakunta. Käytämme rakentamisessa kehyksetöntä lasitustekniikkaa. Lasitus tehdään suoraan puupalkkeihin säilyttäen rungon geometrian ja vapauttaen tilaa.

 

Valon maailma. Auringonsäteet pääsevät vapaasti täyttämään sisätilat. Valon ja varjon välinen leikki luo valkeille seinille monimutkaisia kuvioita ja talo herää eloon. Tarve lisävalaistukseen on vähäinen. Lamput kohdistetaan kattoon, josta valo heijastuu tasaisesti sisätiloihin.

 

Viihtyisä mikroilmasto. Fachwerk-taloihin tehdään energiaa säästävä kaksoislasitus, joka estää lämmön karkaamisen sisätiloista ja suojaa liialliselta auringonsäteilyltä. Talo lämmitetään vesikäyttöisen lattialämmityksen avulla. Lämpötila on säädettävissä talon jokaisesta huoneesta.

 

Laajat mahdollisuudet. Suoritamme rakentamisen avaimet käteen -periaatteella tai yksilöidyllä kokonaisuudella. Autamme mielellämme huonekalujen ja muiden sisustuselementtien valinnassa. Teemme suoria toimituksia johtavilta italialaisilta huonekalutehtailta.

 

Voit valita nettisivuiltamme valmiin talotyypin tai tilata itse yksilöidyn rakennusprojektin. Olemme harjoittaneet talojen myyntiä jo 30 vuoden ajan ja takaamme laadukkaan toteutuksen ja määräaikojen tarkan noudattamisen.

 

Ristikkotalon runko toimii sen tukikehikon lisäksi myös osana talon ulkoasua, jota ei yleensä peitetä vaan sen puupalkit jätetään näkyviin, luoden ristikkotalolle sen omalaatuisen ulkonäön. Ristikkotaloista ainutlaatuisen tekee niiden selkeät linjat, täydellinen muoto ja rakenteiden selkeiden rajojen puute. Talot sulautuvat orgaanisesti osaksi ympäröivää luontoa.

 

Tilavat kerrostenväliset tilat

Fachwerk-talon suuri runko antaa paljon vapautta talon kaavoittamiseen ja mahdollistaa jättimäisten raamien, korkeiden kattojen ja tilavien huoneiden luomisen. Talon rakenteen ansiosta voi helposti hallita asuintilojen kokoa ja valon määrää.

 

Selkeät muodot. Nykyaikaiset omakotitalorakennuksessa on minimalistinen suuntaus. Talossa ei saa olla liioittelevia koriste-elementtejä, vaan sen ulkomuodon tulee olla selkeä ja yksinkertainen. Tärkeimpiä tekijöitä rakennuksen yksilöllisyyden luonnissa ovat tekstuuri, väri, muoto, valo ja tila.

 

Avoimuus. Rakennuksen sisätilojen ja ympäröivän luonnon väliset rajat häviävät. Idea ihmisen ja luonnon välisestä läheisyydestä toteutetaan runsaalla määrällä avointa tilaa, jatkuvalla visuaalisella kontaktilla ympäristöön panoraamalasituksen ansiosta, sekä suurella parveke- ja terassimäärällä. Lisäksi itse talon rakenne on avoin. Nykyaikaiset talot eivät peittele rakenne-elementtejään, kuten runkoa ja sen puupalkkeja.

 

Ekologisuus. Nykyaikaisten talojen rakennushankkeissa käytetään luonnollisia ja puhtaita rakennusmateriaaleja: puu, kivi, betoni, lasi, metallit ja keramiikka.

Sivuillamme esitellyt omakotitalo- ja mökkihankkeet on toteutettu ristikkotalotyylillä. Fachwerk pyrkii ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin, jossa heijastuu talon tulevien asukkaiden henkilökohtaiset arvot. Meidän pitkä kokemus ristikkotalojen rakentamisessa auttaa luomaan täysin yksilöidyn lopputuloksen.